STORMCELL WEDSTRIJD SEIZOEN 2019: OPNIEUW MOOIE PRIJZEN TE WINNEN!!

 

Dit jaar is het weer zo ver. Stormcell organiseert een wedstrijd voor al haar volgers en deze keer moet je nóg minder doen om leuke prijzen te winnen!

In onze vorige Stormcell-game vroegen we jullie om bij elke dag dat het zou onweren te gaan bepalen waar dat zou gebeuren. Wie het dichtst bij de locatiebepaling van lightningmaps was, steeg toen in de rangschikking en zo ontstond er dus een heuse competitie. Natuurlijk zorgden de spelregels ervoor dat de deelnemers steeds tijd moesten hebben om een voorspelling te maken, en die was er niet altijd. Dus, weg met dat format, we gooien het dit jaar over een andere boeg.

Natuurlijk blijft de insteek wel het onweer voorspellen. Het zou maar gek zijn moesten we jullie vragen wanneer de eerste mensen met teenslippers gaan lopen nietwaar? Dus dit jaar zijn er slechts 2 heel simpele vragen, onderverdeeld in 3 stukken. 

In de eerste vraag verzoeken we jou in het eerste deel om de eerste onweerdag van seizoen 2019 te voorspellen. Het seizoen loopt vanaf 01/03/2019 tot 30/09/2019. Dus ergens daartussen moet je een datum prikken dat het binnen die periode voor het allereerst zal onweren.

In het tweede deel vragen we jou om het land te bepalen waarin dat zal gebeuren. Je kan enkel kiezen tussen België of Nederland. Dus als het binnen de seizoenperiode eerder onweert in bijvoorbeeld Duitsland, telt dat niet mee.

In het derde deel van de eerste vraag mag je aangeven in welk dorp, welke gemeente of welke stad het voor het eerst zal onweren. Let op, een onweerdag loopt van 00u tot 23.59u en we maken geen onderscheid in het uur van het onweer. Dus als het op de bewuste dag zowel in Gent als in Amsterdam onweert kan dit allebei juist gerekend worden, ook al begon het onweer in Amsterdam 3 uur later!

Bij de tweede vraag doen we exact hetzelfde als in de eerste vraag, maar dan voor de allerlaatste onweerdag van seizoen 2019 (dus maximaal tot 30/09/2019), ook weer België of Nederland en een plaatsbepaling.

 

Wie kan meedoen? 

Iedereen die binnen de Belgische, Nederlandse of Luxemburgse landsgrenzen woont kan deelnemen aan de wedstrijd. Leeftijd is van geen belang, doch dient men er rekening mee te houden dat de weg te geven prijzen kledij in volwassen maten betreft gaande van S tot XXL. Elke deelnemer kan slechts 1 keer meedingen naar een prijs. Het IP adres wordt per deelname geregistreerd tezamen met het emailadres. De adresgegevens om eventuele prijzen naar te verzenden worden via mail opgevraagd indien u gewonnen heeft. Dit adres kan dus enkel in BE, NL of LU liggen.  Er wordt NIET naar postbussen verstuurd.

Deelnemen kan tot uiterlijk 16/02/2019. Daarna worden de spelersnamen bekend gemaakt met daarnaast hun prognose. Indien er ex-aequo's zouden zijn, wint diegene die als eerste heeft ingezonden. 

De winnaars worden per mail verwittigd. Tussentijdse communicatie over de stand is niet mogelijk. Om de onweerdagen te controleren wordt beroep gedaan op de officiële data van lightningmaps.org.

 

De prijsverdeling ligt als volgt:

De eerste 3 die het dichtst de eerste onweerdag/land/stad (in die volgorde) bepalen winnen een splinternieuw en uniek StormCell T-shirt (mannenmodel of vrouwenmodel in gewenste maat).

De eerste 3 die het dichtst de laatste onweerdag/land/stad (in die volgorde) bepalen winnen een splinternieuwe en unieke StormCell Hoodie (mannenmodel of vrouwenmodel in gewenste maat)

De eerste (jep er kan er maar eentje de hoofdwinnaar zijn), die het dichtst de eerste EN laatste onweerdag/land/stad bepaalt is de beste van de klas en wint dus zowel een t-shirt als een hoodie en daarbovenop nog een beanie muts!